Kestävää muovia teollisuudelle

Leomuovi valmistaa tasokkaat ja kestävät muovikomponentit kaikkiin teollisiin tarpeisiin. Yrityksellä on jo yli 30 vuoden kokemus sopimusvalmistuksesta eri teollisuuden aloille. Asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta logistisiin ratkaisuihin.

Käytössä ympäri maailmaa

Jatkuvasti laajentuvan toimintamme ansiosta myös omien tuotteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti. Olemme laajentaneet asiakaskuntaamme myös naapurimaihin, ja tuotteitamme on käytössä maapallon kaikilla mantereilla.

Leomuovilla on yli 500 asiakasta yksittäisistä kuluttajista suuriin teollisuusyrityksiin. Valmistamiamme teollisia tuotteita käyttävät mm.

  • Rakennusteollisuus
  • Elektroniikkateollisuus
  • Koneteollisuus
  • Muoviteollisuus
  • Metalliteollisuus

Vihreästi vastuullinen

Kierrätämme muovituotteiden karat ja hoidamme varastorakennuksen lämmityksen tuotantohallin hukkalämmöllä. Hukkalämpöä hyödyntämällä olemme onnistuneet vähentämään lämmitysöljyn kulutusta 30 000 litrasta 5000 litraan vuodessa.

Käytössämme on sähköä säästäviä koneita, joiden ansiosta sähkön kulutus on pienentynyt 30%.

2016 rakennetun varastohallin katoksi olemme valinneet suomalaisen Noxite‐sirotteella pinnoitetun bitumikatteen, joka auringon, tuulen ja sadeveden vaikutuksesta neutraloi ilmasta ympäristölle haitallisia typen oksidipäästöjä vähäiseksi määräksi nitraattia. 130 m2 kokoinen Noxite‐pinnoitettu katto kykenee puhdistamaan ilmasta saman verran typen oksideja kuin Euro5‐päästöluokiteltu bensiinikäyttöinen henkilöauto tuottaa 15 000 ajokilometrin aikana.

Leomuovi syntyi vuonna 1984, kun Leo Koskinen osti ilmanvaihtolaitteita valmistaneen Lapinleimu Oy:n muovituotannon. Akaan Viialassa sijaitsevan yrityksen nykyiset omistajat ovat Risto Kalliainen ja Sami Rantala.

Leomuovi – Muovitietoinen kumppanisi!

Tule töihin!

Täytä avoin hakemus ja tule osaksi mukavaa ja alati kehittyvää ammattilaisjoukkoamme.

Täytä hakemus

Leomuovi palvelee

Asiantuntevaa suunnittelua, joustavat muottihankinnat, räätälöityä valmistusta ja varmat toimitukset toimituksilla.

Lue lisää